Huis 1 BHuis 2 AHuis 3 A

Historiek


Gestart als leerjongen stukadoor in 1993, begint Hans Bosch in 1999 op 20-jarige leeftijd de eenmanszaak Hans Bosch Bezettingswerken. Door het afleveren van zéér kwalitatief pleisterwerk is de vraag naar de firma al snel groter dan het aanbod.

Hans Bosch Bezettingswerken is snel een vaste waarde in de bouw. Met investeringen in verschillende machines kan snel en efficiEnt gewerkt worden. Met behulp van de juiste personen worden nieuwe methodes ontwikkeld om nog moderner te werken met als uitschieter in 2000 de voorstelling van de 'Gipscleaner'. Hiermee won Hans Bosch de Milieuprijs Stad Turnhout. De nationale pers werd gehaald en multinationals als Philips liet hij achter zich.

Hans Bosch Bezettingswerken wordt herkend aan het kwalitieve werk dat in heel de provincie en daarbuiten afgeleverd wordt.

Door te blijven investeren in nieuwe machines en technieken heeft het bedrijf nog steeds een streepje voor in de stukadoorswereld.
Het bewijs hiervan zijn de vele tevreden klanten en verschillende bekende bouwbedrijven die een beroep op Hans Bosch BVBA.

Dus, voor de afwerking van uw droomproject slechts EEn adres …